Al weer volop aan het werk

Vanaf medio augustus ben ik vanaf huis weer rustig aan begonnen met lezen van mijn mail voor het werk. Best lastig door te komen die 950 e-mails. In het begin was het best pittig om weer een tijd rechtop op een stoel te zitten en geconcentreerd werk te doen. Dus na 2 uren per dag werd het al te veel. Gelukkig voelde het wel goed en was het eerste begin er, waarna ik dit ben gaan uitbouwen.
Op maandag 8 oktober ben ik weer voor het eerst naar kantoor gegaan. Ik werkte toen 3 dagen van 4 uren. De eerste dagen kwam ik weinig aan werk toe, omdat mijn collega’s natuurlijk wilden weten hoe het ging. Na verloop van tijd kwam ik steeds meer aan mijn normale werk toe en was ik redelijk gewend aan het werkritme. Het aantal uren had ik uitgebouwd naar 5 x 4 uren.
Afgelopen week had ik weer een evaluatie moment met mijn manager en mijn HR casemanager. Ik wilde zelf deze week al weer voor 100% aan de slag, maar die stap leek hen iets te groot. Natuurlijk is dat ook zo. Van 50% naar 100% kan er aardig inhakken. Dus vanaf vandaag werk ik 5 dagen van 75%, waarvan 1 dag vanaf huis. De paar uren meer vielen me vandaag niet tegen. Er loopt erg veel en het is redelijk druk, dus de extra uren kan ik goed gebruiken. Wat dat betreft zit ik wel in tweestrijd. Aan de ene kant wil ik er weer vol tegenaan, omdat er voldoende te doen is, maar aan de andere kant moet ik niet te hard van stapel lopen. We zullen de komende 4 weken zien hoe het gaat. Als alles goed gaat, is de planning dat ik begin december weer op 100% zit. We zullen zien.
Dit bericht is geplaatst in Nazorg. Bookmark de permalink.