Bericht van de neuroloog

Vrijdag 4 mei 2012:

Vanavond zaten we aan de koffie ivm de verjaardag van Roelof toen mijn neuroloog belde. De neuroloog meldde dat ik versneld de epilepsie medicijnen, diphantoïne, moet gaan afbouwen ivm de naderende transplantatie.
Anti-afstotingsmedicijnen en diphantoïne schijnen niet samen te gaan…. Dus ik moet in 6 weken tijd de diphantoïne afbouwen van 2 x 150 mg naar 0. Normaal gesproken zou ik daar zo ongeveer 2 jaar over doen. De kans op een insult is dus weer vele malen hoger. Maar ik slik ook nog keppra en die hebben we voor alle zekerheid maar verdubbeld naar 2 x 500 mg. Hopelijk gaat het goed komen. Maar ze zijn er vanuit het ziekenhuis wel een beetje laat mee gekomen. Ik slik het spul per slot van rekening al 6 jaar!
Dit bericht is geplaatst in Onderzoek. Bookmark de permalink.