Controle 10 september 2012

Vanmorgen weer naar de verpleegkundige. Bloed prikken ging weer in één keer goed! En ik werd nog wel geprikt door een assistent die het moest leren. Maar ik geef tegenwoordig zelf aan waar ze het best kunnen prikken.
De uitslagen waren er nog niet toen we aan de beurt waren, maar we hebben de uitslagen van de week daarvoor even doorgenomen en die waren goed. Alleen mijn calcium is wat aan de lage kant. Dus daar moet ik het volgende week even over hebben met de dokter.
Over de uitslag van de spiegel zou ze bellen zo gauw die binnen was. Dat duurt alleen altijd een dag.
Verder was de bloeddruk weer aan de lage kant en mijn gewicht loopt iets op. Maar de verpleegkundige was er blij mee dat ik zo mooi op gewicht blijf.
Volgende week moet ik ook op controle, want dan is het alweer 3 maanden na de transplantatie. En dan wordt er een aantal medicijnen verminderd en gestopt. Dus wel belangrijk om in die week te komen. Ik mocht 1 keer in de 2 weken komen, maar dat is pas 1 keer gebeurd. Verder moest ik vanwege afwijkende bloeduitslagen toch iedere week komen. Hopelijk gaat het vanaf nu beter en mag ik minder vaak komen!
Woensdagochtend belde de verpleegkundige over de uitslag van de spiegel van de Ciclosporine. Die is weer te laag, heel gek. Ik dacht dat het lag aan een nieuwe doos medicijnen, maar dat was toch het probleem niet dan. Nu moet ik ‘s ochtends 175 mg nemen en ‘s avonds 200 mg. Wel ingewikkeld, want ik moet me niet vergissen! Maar misschien wordt het as maandag wéér anders.
Dit bericht is geplaatst in Onderzoek. Bookmark de permalink.