Controle 12 juli 2012

Vrijdag 13 juli 2012:download T2 Trainspotting 2017 movie now

Vandaag mocht ik weer extra op controle omdat mijn kreatinine te hoog was maandag. Het was weer gedaald!! Naar 92, ze willen het eigenlijk nog wat lager hebben omdat het 65 is geweest. Dus zij vinden dat dat haalbaar moet zijn. Maar dat was in het ziekenhuis, terwijl ik de hele dag nog in bed lag en nog niks kon doen. Op het moment dat je meer gaat doen wordt het hoger, dus zolang het onder de 100 blijft vind ik het persoonlijk al heel goed! Mijn lage bloeddruk is de oorzaak. Ook al was ik al 2 dagen volop aan de bouillon en chips, vanmorgen was mijn bloeddruk staand nog 110/70. Die 70 is prima, het gaat in dit geval om de bovendruk die te laag is.
Mijn suiker was nog steeds te hoog. Dus ik heb er nog een pilletje bij gekregen voor tussen de middag om dat zoveel mogelijk omlaag te krijgen. Verder zag alles er nog steeds goed uit. De spiegel van de Prograft (anti afstoting) is precies wat hij zijn moet, dus dat gaat allemaal goed!
We zijn naar huis gegaan, hebben onze spullen gepakt en zijn naar Zeeland gegaan. Lekker in een hotel aan de kust in Zoutelande. Cindy was vrijdag klaar met haar ponykamp in Zeeland en dat wordt standaard afgesloten met wedstrijden. Op 1 dag heen en weer rijden naar Zeeland is nog te zwaar (zo ondervond Roelof maandag bij het wegbrengen van Cindy, ook al reed zijn vader). Om 13.50 uur was haar eerste wedstrijd. Dressuur moest ze doen op haar lievelingspony in Zeeland, Falco. Toen om 15.30 uur springen en dit mocht ook op Falco. Het ging goed! Bij beide wedstrijden was ze tweede! Om 16.00 uur was het afgelopen. We zijn toen op zoek gegaan naar een ander hotel, omdat de dag toch weer iets te zwaar was geweest om direct naar Zaltbommel terug te rijden. We hadden Bella bij ons, dus het moest wel een hotel zijn waar zij ook mocht slapen. Dat kostte enige moeite. We hebben 1,5 uur gezocht! Maar uiteindelijk hadden we wel een mooi hotel gevonden in de buurt van Zoutelande. We hebben daar heerlijk gegeten en er was ook nog een soort van minibar op de kamer waar Cindy helemaal dol op is. Mocht het deze vakantie nog een keer mooi weer worden gaan we zeker nog terug voor een paar dagen! De reis erheen is wel vermoeiend, bijna 2 uur in dezelfde houding in de auto zitten. Maar we verdelen de reis over meerdere dagen dus het is te doen! En er even uit zijn is toch ook wel heerlijk!

         

Dit bericht is geplaatst in Onderzoek. Bookmark de permalink.

3 reacties op Controle 12 juli 2012

 1. Marit schreef:

  Hey lieve mensen,

  Hebben jullie woensdag tijd voor bezoek uit het Noorden?

  groetjes van Marit

 2. jacqueline schreef:

  hoi,

  Fijn te lezen dat het verder goed gaat en die waarden zijn gedaald. Blijft toch spannend iedere keer zo’n controle. Ik weet nog van de zwangerschapsuiker hoe vervelend dat bloedprikken is in een niet te vinden ader. Moest toen ook elke week 2 keer bloedprikken. Altijd 2 buisjes. Als ik al die kleine littekentjes in mijn arm zie lijk ik wel een ex junkie. Leuk dat Cindy het weer zo goed heeft gedaan op de wedstrijden en dat ze een leuk kamp heeft gehad. Doe rustig aan en geniet van alles wat je kunt doen. Hartelijke groeten en liefs vanuit Groenlo.

 3. Willemijn @ Floris schreef:

  Hey Roelof,

  Wat goed om te lezen dat jullie er zo doorheen slaan! RESPECT! En wat fijn dat het de goede kant opgaat. Zo te lezen, zullen de ritjes naar Duitsland nog ff op zich laten wachten Roelof! 😉

  Is het oke als Willemijn en ik een keer in Zaltbommel komen?
  Groeten uit het Zutphense!

Reacties zijn gesloten.