Controle 16 juli 2012

Maandag 16 juli 2012:

Maandagochtend mocht ik weer op controle. Zoals gewoonlijk ging het bloedprikken eerste weer 2 keer mis voordat het lukte….
Ik was om 11.30 uur aan de beurt, dit keer weer bij drs. van den Hoogen. Hij had de uitslagen nog niet van die ochtend, dus hebben we de uitslagen van donderdag nog even doorgenomen. Daar was hij tevreden over. Alleen mijn glucose moet wel omlaag. Ik heb daar donderdag een extra pilletje voor gekregen. Mocht dat niet goed genoeg helpen, moet ik aan de insuline spuiten.
Verder mijn bloeddruk nog gemeten, die was zowel liggend als staand goed. Dus de zoute dropjes en de bouillon doen hun werk! Er zit nog wel wat eiwit in mijn urine, dus daar wordt de volgende keer een kweek van afgenomen om te kijken of er een anti-biotica kuur ingezet moet worden.
Ik krijg alweer een “lekkere” bolle toet van de prednison. Die mag ik trouwens wel weer verder af gaan bouwen. Dus nu maar hopen dat die bolle toet dan ook weer wat minder wordt….. Het hoort er dan wel bij misschien, maar ik vind het niet prettig en het voelt ook niet lekker. Heb het gevoel dat mijn huid gewoon te strak getrokken wordt.
De dokter heeft dinsdag niet teruggebeld, dus ik hoef donderdag niet terug voor extra controle. Dat is wel zo prettig! Want het is best vermoeiend en we zijn zo’n 4 uur kwijt aan 1 bezoekje aan het ziekenhuis.
Dit bericht is geplaatst in Onderzoek. Bookmark de permalink.

2 reacties op Controle 16 juli 2012

 1. ome Jan en Tante Tonny. schreef:

  Lieve Marja Roelof en Cindy.
  Goed om te horen dat de uitslagen goed zijn.Probeer nu of je de mail ontvangt.
  Is wel fijn dat jullie als gezinnetje weer lekker thuis zijn hoor.
  We denken ook elke dag aan jullie in ons gebed ook!
  Cindy heb jij ook al vakantie en hoe was je rapport?
  Een dikke knuffel van ons.Tante Tonny en Ome Jan.

 2. Anneke schreef:

  Hoi Marja,
  Fijn om te lezen dat het zo goed gaat, als je glucose nu ook nog beter gaat worden zou dat helemaal mooi zijn. Die bolle toet gaat straks vanzelf weg, dat ging de vorige keer ook goed dus effe geduld. Wij gaan er even tussenuit maar daarna kom ik weer naar je toe voor een bakkie. Groetjes Anneke

Reacties zijn gesloten.