Controle 17 september 2012

Het is alweer ruim een week geleden nu…
Dit keer was het een “grote” controle, dat wil zeggen dat ze uitgebreid bloed afnemen en meerdere zaken controleren. Ook werd uiteraard de spiegel van de Ciclosporine gecontroleerd, zeker nu ik weer een andere dosis heb.
Normaal gesproken werd ik dan dinsdagavond gebeld met het hoe en wat maar dit keer hoorde ik niks. De dokter belde donderdagavond pas. De spiegel was goed, wel wat aan de lage kant maar acceptabel. Mijn Kreatinine was 68, dus weer erg mooi. Doordat de spiegel nu goed is, mag ik de Prednison verlagen, dat is nu 1 x 7,5 mg geworden. Die neem ik ‘s avonds in want die heeft een negatieve invloed op mijn suiker. En aangezien ik ‘s nachts niet eet….
Vanaf nu is de controle 1 keer in de 3 weken, dus we hebben even rust.
Dit bericht is geplaatst in Nazorg. Bookmark de permalink.

1 reactie op Controle 17 september 2012

  1. jacqueline schreef:

    He geen update in oktober??? Hoe is het? Hoe is hetmet de suiker? Controle weer goed? Groetjes

Reacties zijn gesloten.