Controle 23 juli 2012

Maandag 23 juli 2012:

Vanmorgen weer op controle geweest in Nijmegen. Ik hoefde donderdag niet terug te komen, dus op zich waren de uitslagen dan goed. Eerst weer “even” bloed prikken, ging weer 2 keer mis! Ik moest vandaag een extra potje urine inleveren omdat er eiwitten in mijn urine zitten. Dus even een extra controle of er niet een extra anti-biotica ingezet moet worden.
Ik moest bij de verpleegkundige zijn en die neemt de uitslagen altijd uitgebreid door, dat is wel zo prettig! Mijn kreatinine was verder gezakt naar 72! Dus dat is erg mooi!! Mijn Kalium was gezakt naar 4.1. Ook dat is mooi. Bij transplantatie patiĆ«nten houden ze een max. van 4.8 aan. Al mijn verdere uitslagen zagen er goed uit. De verpleegkundige vond het erg mooi voor 2 maanden na de transplantatie. Maar daar konden we haar even verbeteren, het is pas een maand! Toen vond ze het eigenlijk nog beter, dat alles er in zo’n korte tijd al zo goed uit ziet.
Ook mijn bloeddruk was goed, liggend 140/74 en staand 130/74. Dus het zoute eten (drop en bouillon) werkt goed! Houden zo. Ze zei al dat ze dat advies bijna nooit geven. Gewoon omdat bij de meeste mensen de bloeddruk aan de hoge kant blijft. Hartslag was goed en ook mijn gewicht is goed.
Kortom, het ziet er allemaal goed uit! Als het goed is hoef ik donderdag niet terug en wordt het volgende week maandag dat ze me weer zien.
Dit bericht is geplaatst in Onderzoek. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Controle 23 juli 2012

  1. Richard en Marjan, Linda, Roos, Joep schreef:

    wauw, mooie berichten… en ook nog mooi (Zeeland!!)weer!! haha! veel plezier en nog steeds goed jezelf in 8 nemen en Roelof standje ‘zo rustig mogelijk”!!laat het weten als we mogen/kunnen helpen!!! liefs uit warm Beusekom

Reacties zijn gesloten.