Controle 27 augustus 2012

Maandag 27 augustus 2012:

Vanmorgen weer op controle geweest. Dit keer moest ik weer bij de verpleegkundige zijn. Eerst weer bloed prikken, hierbij lag geen buisje klaar om mijn medicijn-spiegels te prikken. Dat vond ik vreemd want ik ben net overgezet op nieuwe medicijnen en de dokter vertelde me aan de telefoon dat het wel geprikt zou worden. Dus heb ik het maar even gevraagd, gelukkig doen ze daar niet moeilijk over en werd er gewoon een extra buisje afgenomen. Daarna nog even in een potje plassen en vervolgens wachten…. Dat duurde dit keer lang, want ze was bijna een uur uitgelopen.
Ondertussen ben ik even naar de diabetes-verpleegkundige gelopen om mijn metingen door te nemen. Mijn suiker zakt al aardig, maar is nog niet laag genoeg. ‘s Avonds voor het slapen gaan is de suiker al wel laag, dus de dosis insuline die ik bij het avondeten neem wordt verlaagd. De metingen van de lunch en avondeten waren nog te hoog, dus de dosis insuline voor het ontbijt en de lunch is iets verhoogd.
Doordat de verpleegkundige zo enorm was uitgelopen waren wel mijn uitslagen al bekend. Die was weer goed, mijn kreatinine is 71. Dus weer erg mooi! Ook begin ik weer iets aan te komen, omdat mijn suiker nu lager wordt. Mijn bloeddruk was in orde, 120/75. Dus ook dat is een mooie waarde!
Dit bericht is geplaatst in Onderzoek. Bookmark de permalink.