Controle 3 september 2012

Vanmorgen weer op controle geweest, dit keer bij de dokter. Het was een extra controle omdat de spiegel van de nieuwe medicijnen tegen de afstoting erg laag waren. Ik hoefde alleen maar bloed te laten prikken dit keer.
De dokter liep voor op zijn schema en ipv 11.30 uur waren we dit keer al om 11.15 uur aan de beurt.
De uitslag van de spiegel was er nog niet, dat duurt een dag. Maar ik moest op de weegschaal en mijn bloeddruk werd gemeten, zoals bij iedere controle. Ik ben flink aan het aankomen! Mijn bloeddruk is nog steeds aan de lage kant, dus de bouillon houden we erin! Verder alles goed, geen gekke dingen. Hij zou bellen over de uitslag van de spiegel. Deze moet tussen de 120 – 150 zijn en die van mij was 40. Dus dat is wel erg laag.
Hij belde dinsdagavond, maar ik heb mijn mobiel weer eens niet gehoord. Thuis had hij het antwoordapparaat ingesproken dat ik woensdagochtend terug moest bellen. Dat heb ik gedaan! Ze staan voor een raadsel, want de spiegel is zelfs nog lager dan vorige week. En de dosis die ik heb gekregen is voor iemand met mijn lichaamsgewicht eigenlijk al een forse dosis. Ze hebben dit nog niet eerder meegemaakt en snappen er dus helemaal niks van. Mijn nierfunctie is hartstikke goed, dus het is weer een heel apart verhaal.
Ik moet nu de dosis verdubbelen en mag donderdagochtend weer terug komen. Want het moet niet zo zijn dat de dosis verkeerd uitpakt op mijn nier. Ik slik de dubbele dosis dan nog maar een dag, maar volgens de dokter zou het dan toch al wel te zien moeten zijn in mijn bloed.
Wordt dus weer vervolgd……
Dit bericht is geplaatst in Onderzoek. Bookmark de permalink.