Controle 8 oktober 2012

Die dag was ik bij de verpleegkundige. Aangezien de uitslagen van die dag er nog niet waren, konden we alleen even naar die van de keer daarvoor kijken. Die waren weer allemaal goed.

Ze had alleen een vraag voor me: Er is een wetenschappelijk onderzoek gestart door UMC Maastricht, waar UMC Groningen en UMC Nijmegen ook aan meewerken. Dit gaat over sporten na de transplantatie. Het is dan de bedoeling dat je komt sporten, 2 x in de week, op dinsdag- en donderdagochtend. Iedere keer 2 uur! Onder begeleiding van een fysiotherapeut en een diëtiste. Of ik daar ook aan mee wilde werken. Ik zou wel willen, maar dat gaat me echt niet lukken. Ik ben qua moeheid op het niveau van voor de transplantatie, kan dus nog erg weinig. Dan zou ik 2 ochtenden in de week naar Nijmegen heen en weer moeten rijden (1 uur per rit) en dan nog 2 uur sporten…. Dan red ik op dit moment allemaal nog lang niet. Ik moet eerst zelf aan mijn conditie gaan werken, maar moet dat heel gedoseerd doen want als ik te veel doe ben ik gelijk de rest van de dag niks meer waard en word ik beroerd. Dus helaas kan ik daar niet aan mee doen.

Nog even op de weegschaal, bloeddruk meten en ik mocht weer weg! Volgende afspraak 29 oktober.

Dit bericht is geplaatst in Onderzoek. Bookmark de permalink.