Diabetes controle 3 september 2012

Vanmorgen ben ik ook even bij de diabetes-verpleegkundige langs gelopen, want mijn suiker daalt wel erg hard. Zo hard dat ik nu hypo’s krijg en dat is erg vervelend en erg vermoeiend! Zondag heb ik 2 hypo’s gehad en vanmorgen stond ik op met een hypo, niet goed!
Het is wel heel apart, want zaterdag was hij soms nog aan de hoge kant. De Prograft zal mijn lichaam wel uit zijn zodat het nu allemaal weer een beetje normaal functioneert. De dosis van beide insulines is gelijk flink naar beneden gegaan. Mocht ik lage suikers houden, moest ik dinsdag weer even bellen.
Inmiddels is het nu woensdag en ik bleef dus lage suikers houden. Dinsdag weer 3 hypo’s en woensdagochtend weer opgestaan met een hypo. Dus heb ik maar gelijk gebeld. De kortwerkende insuline, die ik bij iedere maaltijd moet spuiten, is nu stopgezet. De langwerkende insuline, die ik alleen ’s ochtends spuit, is nu verder verlaagd.
Mocht ik toch weer hogere uitslagen krijgen, bel ik vrijdag weer om te overleggen en als mijn suiker erg laag blijft moet ik ook even bellen om te overleggen. Maandagochtend moet ik voor controle naar de diabetes-verpleegkundige en dan kunnen we er wat uitgebreider over doorpraten. Want nu is het iedere keer tussendoor en dan hebben ze echt even de tijd.
Dit bericht is geplaatst in Onderzoek. Bookmark de permalink.