Eerste onderzoeken Marja

Vrijdag 13 april:

Vrijdag 30 maart mocht Marja weer naar Nijmegen voor haar eerste (2de serie) onderzoeken. Voor Marja stonden meerdere onderzoeken gepland:
  • Nefroloog
  • Uroloog
  • Vaatchirurg
De nefroloog wilde alle belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot Marja’s niervalen en gevolgen weten en bespreken. Zij zal een oordeel geven over de gezondheid van Marja in relatie tot de transplantatie.
De uroloog wilde alle gegevens hebben over eventuele buikoperaties die Marja heeft ondergaan. Gelukkig heeft Marja alleen een operatie ondergaan om de katheter te laten aanbrengen voor de peritonaal dialyse (buikspoelen) in 2005, dus dat was positief. Daarnaaast wilde hij weten of er voldoende ruimte in de buikholte is om de operatie uit te voeren en de urineleiders te bewegen. De uroloog was tevreden en gaf aan dat wat hem betreft de operatie door kan gaan.
De vaatchirurg wilde ook controleren of er voldoende ruimte in Marja haar buikholte is om de operatie uit te voeren en de bloedvaten te bewegen. Ook de vaatchirurg was tevreden en gaf aan dat wat hem betreft de operatie door kan gaan.
Al met al was het een positieve dag met aardige chirurgen.
Dit bericht is geplaatst in Onderzoek. Bookmark de permalink.