En….. de machine is ook weg!

Zondag 29 juli 2012:

Op donderdag 19 juli is Dianet  en een verhuisbedrijf geweest om de machine af te breken en op te halen. ’s Morgens was er om ca. 9.30 uur een monteur van Dianet om de machine te ontdoen van van alles en nog wat. Ook heeft hij de voorraad die er nog stond meegenomen. Dat was niet zo heel erg veel, want de week van de operatie had ik een nieuwe bestelling moeten plaatsen. Dus de voorraad was al aardig geslonken. Hij is al met al toch zo’n 2,5 – 3 uur bezig geweest. Het was toch een aardige klus.
’s Middags kwam het verhuisbedrijf. Toen ze de machine kwamen brengen zijn ze met 4 personen een hele tijd bezig geweest om de machine naar boven te krijgen. Het ging echt treetje voor treetje, maar dat waren dan ook mensen van Dianet die toch te weinig ervaring hebben. Deze mannen kwamen binnen, gooiden 2 dekens over de machine. Ze hadden een rol seal-plastic bij zich wat daar weer overheen ging en hup naar beneden met dat ding. Ik denk dat ze nog geen 10 minuten binnen geweest zijn.
Nu kan mijn nachtkastje weer naast mijn bed staan. En hebben we weer een stuk meer ruimte in de slaapkamer. Gelukkig kon de machine er vrij makkelijk staan, maar nu hij weg is is het toch ook wel weer lekker. Zonder de machine had ik het per slot van rekening ook allemaal niet gered…..

                          

Voor…                                                                                         ………… en na.
Dit bericht is geplaatst in Onderzoek. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar En….. de machine is ook weg!

  1. Carolien en Robert schreef:

    Goh, weer een bijzonder moment!

Reacties zijn gesloten.