Even voorstellen

Het Warnar gezin uit Zaltbommel bestaat uit 3 personen. Laten we beginnen met de man en vader van het gezin.
 
Roelof
Hoi ik ben Roelof. Ik ben geboren op 4 mei 1970 in Culemborg en werk al weer sinds 2005 bij Nuon (sinds 2009 Vattenfall) bij de afdeling IT op de tradefloor in Amsterdam. Mijn hobbies zijn voetballen, gezellig een biertje drinken, uitgaan en rustig een boek lezen (als ik rustig stil kan zitten..).

 
 

Marja
Hoi ik ben Marja. Ik ben geboren op 19 september 1968 in Culemborg. Ik werkte bij papiergroothandel Papyrus in Culemborg, daar heb ik 14,5 jaar gewerkt. In 2002 ben ik begonnen met de opleiding voor nagelstyliste. In 2004, toen Cindy naar school ging, ben ik gestopt met werken bij Papyrus en ben ik mijn nagelstudio aan huis begonnen. Helaas heb ik dit in 2006 stop moeten zetten door mijn slechte gezondheid. Ik hoop dat ik het weer op kan gaan pakken na de transplantatie. Dat kan dan nog wel een jaar duren, ik zal eerst weer helemaal in goede conditie moeten komen. De salon is er nog, mijn dialysevoorraad staat daar nu, maar als het goed is kan die natuurlijk met een paar maanden weer weg zijn.
Door mijn nierziekte beperken mijn hobbies zich tot computeren en televisie kijken. Na mijn transplantatie hoop ik daar dus verandering in te kunnen aanbrengen als ik weer wat meer energie heb. Nu ben ik nog wel actief als penningmeester in de Ouderraad van Cindy’s school.
 
Cindy
Hoi ik ben Cindy. Ik ben geboren op 21 november 2000 in Den Bosch. Volgend schooljaar zit ik in groep 8 van de basisschool De Leiboom. Mijn hobbies zijn paardrijden, computeren, gamen, televisie kijken en buitenspelen met mijn vriendinnen. Als ik later groot ben, wil ik van mijn hobby mijn werk maken en iets gaan doen met paarden. Paardenverzorger, paardentrainster, paardenarts,……