Hij doet het!

Vrijdag 22 juni 2012:

Na een enorm spannende dag, het begin van de zomer….. doet mijn nier het goed! Vanmorgen had ik al 4 liter geplast!!! Volgens de dokter is dit erg goed. In de loop van de ochtend volgden nog de bloeduitslagen om te kijken hoe naast de urineproductie, de reinigende werking van de nier is. Ook deze waren erg goed. De werking van de nieren wordt bepaald aan de hand van het kreatinine gehalte in het bloed. Bij een gezond iemand is de kreatinine waarde lager dan 100. Bij mij was dat afgelopen jaren voor de dialyse rond de 1000 en na de dialyse rond de 400. Vanmiddag was de waarde na nog geen 24 uren 128! Dit is erg goed. Morgen zal het weer bepaald worden.
Vandaag is Roelof nog bij me geweest. De verwachte emotionele reactie bleef uit (koele kikkers 🙂 ).Dat zal later nog wel komen. Hij was gebracht met een rolstoel ipv een bed. Veel ruimte voor een extra bed in mijn kamer is er ook niet echt, maar dat was toch iets te veel van het goede. Na ongeveer een half uur lekker bijgepraat te hebben, werd hij erg bleek, duizelig en misselijk. Een verpleegster en zijn vader, pa en ma Warnar waren ondertussen op bezoek gekomen, hebben hem snel terug gebracht naar zijn afdeling. Weer op bed ging het gelukkig snel beter.
De rest van de middag hebben we lekker via de whatsapp verder gekletst. Ook hebben we nog bezoek gehad van Karin en Cindy, Bas, Lisa en Isabel, John en Siebrig en Guino en Romeo. Erg gezellig om even bij te kletsen en je verhaal te kunnen doen. En… gezellig wat bloemetjes op de kamer. Cindy kwam later nog met een mooie ballon, haar favoriete kadootje in het ziekenhuis. Voor Roelof een mooi glas bier en voor mij een I love you hart. De schat. Na een drukke dag toch wel weer moe, maar voldaan. Lekker slapen en herstellen.
Dit bericht is geplaatst in Operatie. Bookmark de permalink.

4 reacties op Hij doet het!

 1. Marit schreef:

  Zo geweldig om zo op de hoogte te blijven!

 2. Marjon en Jeroen van Hees schreef:

  Hoi Roelof en Marja,
  Fijn om te horen dat het goed met jullie gaat. Succes bij het herstel en laat jullie flink verwennen. Dan zie wij elkaar weer bij John en Siebrig.

 3. Anneke schreef:

  Hallo Cindy,
  Ik hoorde van mama dat je de tweede prijs hebt gewonnen met paardrijden. Goed joh, van harte gefeliciteerd. Fijn hé dat het zo goed gaat met papa en mama, voor je het weet zijn ze weer thuis. Veel plezier bij je tante, groetjes Anneke

 4. Carolien en Robert schreef:

  Hoi!
  Fijn dat het zo goed gaat.
  Blijf lekker plassen 🙂
  Groetjes van ons allemaal.

Reacties zijn gesloten.