Roelof naar huis

Maandag 25 juni 2012:

Vanavond ben ik ontslagen! Uit het ziekenhuis gelukkig. Het herstel gaat de goede kant uit en de artsen vonden dat er geen reden meer was om me in het ziekenhuis te houden. Ik mocht nog een dag langer blijven, wat ik wel wilde, maar Cindy was er aan toe om me mee te nemen. Ze trok het niet meer. Iedere dag was ze verschrikkelijk verdrietig bij het afscheid uit het ziekenhuis. Dus had ik besloten om vandaag met haar mee te gaan. Een verrassing voor d’r. Ze was enorm blij toen ze het hoorde. Gauw samen met opa, Martin en Karin alle spullen pakken en met de rolstoel en papa naar mama toe. De glimlach was niet van haar gezicht te krijgen. Na het bezoek aan Marja zijn we snel naar huis gegaan, ik was erg moe.
In Tiel aangekomen, ik logeer tijdelijk met Cindy bij Karin en Romeo, ben ik gelijk op de bank in slaap gevallen. Na het eten gauw naar bed. Hopelijk maak ik een lange nachtrust. Morgen gaan we weer op bezoek bij Marja en zal ik mijn energie hard nodig hebben.
Dit bericht is geplaatst in Herstel. Bookmark de permalink.

4 reacties op Roelof naar huis

 1. Floris van der Meulen schreef:

  Wat een goed nieuws zeg!

  Ik moest de hartelijke groeten overbrengen van Gökhan! Hij wenst jullie heel veel sterkte de komende tijd toe.

  mzzl!

 2. Oom Wim en Mariet schreef:

  Dear Marja en Roelof,
  Wat geweldig dat alles zo goed verloopt. Zo happy voor jullie dochter dat pappa bij haar is. Liefs en hou je taai he allebei!
  Tant Mariet

 3. joop grevinga schreef:

  Hoi Roelof. Allereerst gefeliciteerd.wat geweldig om.dit te horen.Doe een ieder de groeten [Ook aan opa en oma Warnar] en van een ieder van ons de groeten
  Joop Odile Eva Sarah

 4. Marieke schreef:

  Hooi,
  Roelof ik heb enorme respect voor jou!
  En ook voor jou Marja,je mag wel blij zijn metr zo’n man zeg!

  nou een hele fijne vakantie en cindy tot in groep 8 doei doei<3

Reacties zijn gesloten.