Weer thuis!

Woensdag 5 juli 2012:

Hoera! We zijn weer thuis in Zaltbommel. Vanavond om 21:00 uur zijn we aangekomen in Zaltbommel en daar wachtte ons een verrassing. Het huis was versierd en er stonden een paar mooie bossen bloemen. Geweldig. Bedankt Juliet, Lesley en Jennifer en Marjan voor het versieren en natuurlijk hartelijk bedankt voor de schitterende bloemen Joop, Odile, Eva en Sarah, Edwin, Irene, Gerry, Mike, Robert, Carolien, Rob, Dorien, Johan, Marike, Bert, Danielle, Richard, Marjan en natuurlijke alle kinderen! Gelukkig hadden we veel hulp van Karin, Romeo, Guino, Siebrig en John om alle spullen uit de auto naar binnen en boven te sjouwen. Goed om weer thuis te zijn, ondanks de uitstekende verzorging door Karin en haar gezin. Enorm bedankt! We hebben hier erg van genoten, zijn er goed door aangesterkt en missen jullie erg!

   

Dit bericht is geplaatst in Herstel. Bookmark de permalink.

5 reacties op Weer thuis!

 1. Joy-Desta schreef:

  Heerlijk! Geniet ervan!

 2. Robert schreef:

  Fijn om te lezen dat jullie allemaal weer thuis zijn. Sterk lekker aan en geniet van de dagen met elkaar. Ik bel jullie snel weer even. Ook namens Carolien, Iris, Merel en Stan.

 3. Richard en Marjan, Linda, Roos, Joep schreef:

  je hebt er weer wat moois van gemaakt op de site HOI! hahaha!!wij begrijpen mekaar?!! Goeie nacht thuis in het Bommelse…hou goeie moed, Mar!!liefs vanaf de Hendrikstreet

 4. Oom Wim en Mariet schreef:

  Ben zo dankbaar voor jullie! Nu kan het leven beginnen Marja!

  Wat zullen jullie genieten van alles en vooral van elkaar. PTL !!!!

  Liefs Ome Wim en Je ouwe tante Mariet.

 5. Carolien en Robert schreef:

  Wat een leuke foto’s!
  Lekker dat jullie weer thuis zijn. Geniet er van.
  Groetjes

Reacties zijn gesloten.